Bog & idéFrank Iversen

Bøger skrevet af Frank Iversen

Læs mere om Frank Iversen
2 produkter
2 produkter
Frisættende ledelse
Frisættende ledelseMads Ole Dall
179,00 DKK
e-bog
(0)
Frisættende ledelse
Anerkendelse i børnehøjde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anerkendelse i børnehøjdeKlaus Wilmann
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendelse i børnehøjde

Mere om Frank Iversen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Frank Iversen. På listen nedenfor ser du Iversens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anerkendelse i børnehøjde" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Frisættende ledelse" udgivet af Frydenlund - "Mere anerkendelse i børnehøjde " i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Frank Iversens bøger

Frank Iversen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Iversens bøger som hæftet. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frank Iversens "Anerkendelse i børnehøjde"

Det er muligt at købe Frank Iversens "Anerkendelse i børnehøjde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Anerkendende pædagogik". Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Frisættende ledelse" af Frank Iversen

Hos Bog & idé er "Frisættende ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Iversen