Bog & idéFrank M. Dattilio

Bøger skrevet af Frank M. Dattilio

Læs mere om Frank M. Dattilio
1 produkter
1 produkter
Kognitiv adfærdsterapi med par og familier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv adfærdsterapi med par og familierFrank M. Dattilio
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med par og familier

Mere om Frank M. Dattilio

Du kan kun finde en enkelt bog af Frank M. Dattilio her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kognitiv adfærdsterapi med par og familier". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frank M. Dattilios "Kognitiv adfærdsterapi med par og familier"

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi med par og familier" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Endnu en af Frank M. Dattilio skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank M. Dattilio