Bog & idéFrank Studstrup

Bøger skrevet af Frank Studstrup

Læs mere om Frank Studstrup
2 produkter
2 produkter
BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940
BOEGERTILSTAERKPRIS
BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940Frank Studstrup
497,96 DKK
Hardback
(1)
BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940
BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940
BOEGERTILSTAERKPRIS
BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940Frank Studstrup
497,96 DKK
Hardback
(0)
BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940

Mere om Frank Studstrup

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Frank Studstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Frank Studstrup tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940" udgivet af Editocar - "BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940" udgivet af Editocar

Bøger skrevet af Frank Studstrup

Frank Studstrup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra - som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Editocar.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940" af Frank Studstrup

Hos Bog & idé er "BUGATTI IN DENMARK - motorsport and luxury cars before 1940" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Editocar.

"BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940" af Frank Studstrup

Hos Bog & idé er "BUGATTI I DANMARK - motorsport og luksusbiler før 1940" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Editocar.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Studstrup