Bog & idéFranklin Foer

Bøger skrevet af Franklin Foer

Læs mere om Franklin Foer
1 produkter
1 produkter
Verden fra forstanden
Verden fra forstandenFranklin Foer
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Verden fra forstanden

Mere om Franklin Foer

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Franklin Foer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden fra forstanden" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Verden fra forstanden" udgivet af Politikens Forlag - "Hvordan fodbold forklarer verden" udgivet af Tiderne Skifter - "Hvordan fodbold forklarer verden" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Franklin Foer

Der er fire tilgængelige udgivelser af Franklin Foer hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Franklin Foer bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Foer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Franklin Foers "Verden fra forstanden"

Det er muligt at købe Franklin Foers "Verden fra forstanden" som lydbog. Du kan desuden altid have "Verden fra forstanden" af Franklin Foer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllands-Postens Forlag.

Franklin Foer "Verden fra forstanden"

Hos Bog & idé er "Verden fra forstanden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Franklin Foer