Bog & idéFrans Buch

Bøger skrevet af Frans Buch

Læs mere om Frans Buch
2 produkter
2 produkter
Den sorte båd
Den sorte bådFrans Buch
119,95 DKK
EBOG
(1)
Den sorte båd
Den sorte båd
STREAM
Den sorte bådFrans Buch
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Den sorte båd

Mere om Frans Buch

Hvis du er på jagt efter en bog af Frans Buch, tilbyder vi et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Buchs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sorte båd" udgivet af Vild Maskine - "Den sorte båd" udgivet af Vild Maskine

Frans Buchs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Frans Buch hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Frans Buch kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Buch er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Vild Maskine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frans Buchs "Den sorte båd"

"Den sorte båd" kan købes online som ebog. Med "Den sorte båd" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

"Den sorte båd" af Frans Buch

"Den sorte båd" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Den sorte båd" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.
Detaljer
Fulde navn:
Frans Buch