Bog & idéFrantz Schrum

Bøger skrevet af Frantz Schrum

Læs mere om Frantz Schrum
2 produkter
2 produkter
Vejen til mellemøsten 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen til mellemøsten 2Svend Erik Petersen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Vejen til mellemøsten 2
Vejen til mellemøsten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen til mellemøstenFrantz Schrum
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Vejen til mellemøsten

Mere om Frantz Schrum

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Frantz Schrum. På listen nedenfor finder du Schrums seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til Mellemøsten Flere historier" udgivet af Frantz Schrum - "Vejen til Mellemøsten. Den sande historie" udgivet af Frantz Schrum

Bøger skrevet af Frantz Schrum

Du kan bestille to bøger af Frantz Schrum her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Schrums bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Schrum er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Frantz Schrum.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frantz Schrums "Vejen til Mellemøsten Flere historier"

"Vejen til Mellemøsten Flere historier" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frantz Schrum.

"Vejen til Mellemøsten. Den sande historie" af Frantz Schrum

Hos Bog & idé er "Vejen til Mellemøsten. Den sande historie" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Frantz Schrum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frantz Schrum