Bog & idéFrede Olesen

Bøger skrevet af Frede Olesen

Læs mere om Frede Olesen
2 produkter
2 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Frede Olesen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Frede Olesen, finder du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Frede Olesen

Der er tre tilgængelige bøger af Frede Olesen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Frede Olesen bøger i samtlige formater. Olesens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frede Olesens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Det er muligt at købe Frede Olesens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog (pdf-format). "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Frede Olesen "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Det er muligt at købe Frede Olesens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frede Olesen