Bog & idéFrédéric Dard

Bøger skrevet af Frédéric Dard

Læs mere om Frédéric Dard
3 produkter
3 produkter
Jänkarna
JänkarnaFrédéric Dard
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Jänkarna
Hissen
HissenFrédéric Dard
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Hissen
Bödeln gråter
Bödeln gråterFrédéric Dard
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Bödeln gråter

Mere om Frédéric Dard

Der er flere forskellige bøger fra Frédéric Dard på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Dard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Jänkarna" udgivet af SAGA Egmont - "Hissen" udgivet af SAGA Egmont - "Bödeln gråter" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Frédéric Dard

Frédéric Dard har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Dards bøger kommer kun som lydbog. Dards bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frédéric Dards "Jänkarna"

Hos Bog & idé er "Jänkarna" tilgængelig som lydbog. Frédéric Dards "Jänkarna" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på swe.

Frédéric Dard "Hissen"

Hos Bog & idé er "Hissen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Hissen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Frédéric Dard