Bog & idéFrederick Exley

Bøger skrevet af Frederick Exley

Læs mere om Frederick Exley
2 produkter
2 produkter
En fans noter
BOEGERTILSTAERKPRIS
En fans noterFrederick Exley
248,96 DKK
Hæftet
(1)
En fans noter
En fans noter
En fans noterFrederick Exley
189,95 DKK
EBOG
(1)
En fans noter

Mere om Frederick Exley

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Frederick Exley. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Exley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En fans noter" udgivet af Forlaget Sort Kat - "En fans noter" udgivet af Forlaget Sort Kat

Frederick Exleys bøger

Frederick Exley har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Frederick Exley kommer i samtlige formater. Exleys bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Sort Kat.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En fans noter" af Frederick Exley

Det er muligt at købe Frederick Exleys "En fans noter" som ebog. "En fans noter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Sort Kat, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Frederick Exley "En fans noter"

Det er muligt at købe Frederick Exleys "En fans noter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Sort Kat.
Detaljer
Fulde navn:
Frederick Exley