Bog & idéFrederik C. Boll

Bøger skrevet af Frederik C. Boll

Læs mere om Frederik C. Boll
2 produkter
2 produkter
Frivilligkoordinering. Hvorfor og hvordan?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frivilligkoordinering. Hvorfor og hvordan?Nana G. Alsted & Jakob M. Hald
232,36 DKK
Hæftet
(0)
Frivilligkoordinering. Hvorfor og hvordan?
Det professionelle arbejde med frivillige
Det professionelle arbejde med frivilligeFrederik C. Bol
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det professionelle arbejde med frivillige

Mere om Frederik C. Boll

Hvis du mangler en bog skrevet af Frederik C. Boll, finder du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Boll.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan leder du frivillige" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Sådan skriver du frivilligstrategier og frivilligpolitikker der virker" i serien "Udvikler bæredygtige frivilligmiljøer" udgivet af Ankerhus Forlag A/S - "Frivilligkoordinering. Hvorfor og hvordan?" udgivet af Ankerhus - "Sådan leder du frivillige i forskellige situationer" i serien "Udvikler bæredygtige frivilligmiljøer" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Samskabelse eller samarbejde ?" udgivet af Forlaget Ingerfair - "Sådan leder du frivillige i forskellige situationer" i serien "Udvikler bæredygtige frivilligmiljøer" udgivet af Ankerhus - "Sådan skriver du frivilligstrategier og frivilligpolitikker der virker" udgivet af Ankerhus - "Frivilligkoordinering - hvorfor og hvordan?" udgivet af Ankerhus

Bøger af Frederik C. Boll

Der er otte tilgængelige bøger af Frederik C. Boll hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Frederik C. Boll bøger i flere formater. Boll har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sådan leder du frivillige" af Frederik C. Boll

"Sådan leder du frivillige" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ingerfair.

"Sådan skriver du frivilligstrategier og frivilligpolitikker der virker" af Frederik C. Boll

Hos Bog & idé er "Sådan skriver du frivilligstrategier og frivilligpolitikker der virker" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Udvikler bæredygtige frivilligmiljøer". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ankerhus Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik C. Boll