Bog & idéFrederik May

Bøger skrevet af Frederik May

Læs mere om Frederik May
1 produkter
1 produkter
Tyven og betjenten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tyven og betjentenFrederik May
273,86 DKK
Indbundet
(2)
Tyven og betjenten

Mere om Frederik May

Der findes forskellige bøger skrevet af Frederik May online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra May.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongen af comedy. Anders Matthesen" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Fake news" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Lydfortællinger" udgivet af Dansklærerforeningen

Frederik Mays bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Frederik May hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Mays bøger fås i samtlige formater. Mays bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kongen af comedy. Anders Matthesen" af Frederik May

Hos Bog & idé er "Kongen af comedy. Anders Matthesen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningens Forlag.

"Fake news" af Frederik May

Det er muligt at købe Frederik Mays "Fake news" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik May