Bog & idéFrederik Thuesen

Bøger skrevet af Frederik Thuesen

Læs mere om Frederik Thuesen
1 produkter
1 produkter
Konflikt i kvalitative studier
Konflikt i kvalitative studierFrederik Thuesen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Konflikt i kvalitative studier

Mere om Frederik Thuesen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Frederik Thuesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Thuesen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Frederik Thuesens bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Handicap og beskæftigelse" udgivet af Djøf Forlag - "Rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Ledelse og motivation i den offentlige sektor" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Projekt Markedsplads for Højtuddannede" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Virksomheders sociale engagement" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Konflikt i kvalitative studier" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Socialøkonomiske virksomheder i Danmark" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal - "Virksomheders sociale engagement" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-afhandling. Menneskerettigheder & solidaritet" i serien "Ph.D.-afhandling" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet - "På vej mod job efter en arbejdsskade" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Mere om Frederik Thuesens bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Frederik Thuesen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Thuesens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Thuesen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Handicap og beskæftigelse" af Frederik Thuesen

Hos Bog & idé er "Handicap og beskæftigelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Frederik Thuesen "Rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft"

Endnu en af Frederik Thuesen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Thuesen