Bog & idéFredrik Schenholm

Bøger skrevet af Fredrik Schenholm

Læs mere om Fredrik Schenholm
1 produkter
1 produkter
Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturer
Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturerKarin Fingal
229,95 DKK
PLASTET
(0)
Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturer

Mere om Fredrik Schenholm

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Fredrik Schenholm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schenholms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Mountainbike kring Göteborg : 28 turförslag på fina stigar i vackra miljöer, från havet i väster till skogarna i öst" udgivet af Calazo Förlag - "Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturer" udgivet af Calazo

Fredrik Schenholms bøger

Fredrik Schenholm har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Fredrik Schenholm bøger i samtlige formater. Schenholms bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fredrik Schenholms "Mountainbike kring Göteborg : 28 turförslag på fina stigar i vackra miljöer, från havet i väster till skogarna i öst"

Det er muligt at købe Fredrik Schenholms "Mountainbike kring Göteborg : 28 turförslag på fina stigar i vackra miljöer, från havet i väster till skogarna i öst" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Calazo Förlag.

Fredrik Schenholm "Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturer"

"Vandra Bohusleden : samtliga 27 etapper från Lindome till Strömstad och förslag på weekendvandringar och dagsturer" findes på den digitale boghylde som plastet. Dette er en også en skøn bog fra Schenholm, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Calazo.
Detaljer
Fulde navn:
Fredrik Schenholm