Bog & idéFredrika Bremer

Bøger skrevet af Fredrika Bremer

Læs mere om Fredrika Bremer
3 produkter
3 produkter
Koti
KotiFredrika Bremer
69,95 DKK
EBOG
(0)
Koti
Perhe
PerheFredrika Bremer
59,95 DKK
EBOG
(0)
Perhe
Familjen H***
Familjen H***Fredrika Bremer
59,95 DKK
EBOG
(0)
Familjen H***

Mere om Fredrika Bremer

Fredrika Bremer har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Familjen H***". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på swe.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Fredrika Bremers "Familjen H***"

"Familjen H***" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Familjen H***" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Fredrika Bremer skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fredrika Bremer