Bog & idéFrode Oldenburg Jørgensen

Bøger skrevet af Frode Oldenburg Jørgensen

Læs mere om Frode Oldenburg Jørgensen
5 produkter
5 produkter
Skyen, der dræber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skyen, der dræberFrode Oldenburg Jørgensen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Skyen, der dræber
Jorden rundt med Mærsk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jorden rundt med MærskFrode Oldenburg Jørgensen
215,76 DKK
Hæftet
(1)
Jorden rundt med Mærsk
Kongens vilje, folkets ofre
Kongens vilje, folkets ofreFrode Oldenburg Jørgensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Kongens vilje, folkets ofre
Tolv turbulente år
Tolv turbulente årFrode Oldenburg Jørgensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tolv turbulente år
Manualen
ManualenFrode Oldenburg Jørgensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Manualen

Mere om Frode Oldenburg Jørgensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Frode Oldenburg Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jørgensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongens vilje, folkets ofre" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Kongens vilje, folkets ofre" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jorden rundt med Mærsk" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den ulige kamp" udgivet af Forlaget mellemgaard

Frode Oldenburg Jørgensens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Frode Oldenburg Jørgensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Frode Oldenburg Jørgensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frode Oldenburg Jørgensens "Kongens vilje, folkets ofre"

Det er muligt at købe Frode Oldenburg Jørgensens "Kongens vilje, folkets ofre" som ebog. Med "Kongens vilje, folkets ofre" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

"Kongens vilje, folkets ofre" af Frode Oldenburg Jørgensen

"Kongens vilje, folkets ofre" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frode Oldenburg Jørgensen