Bog & idéFupz Aps

Bøger skrevet af Fupz Aps

Læs mere om Fupz Aps
4 produkter
4 produkter
Kong Gulleroth
STREAM
Kong GullerothFupz Aps
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Kong Gulleroth
Elefantmanden
STREAM
ElefantmandenFupz Aps
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Elefantmanden
Den dumme drengs drøm
STREAM
Den dumme drengs drømFupz Aps
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Den dumme drengs drøm
Nissen der ville være berømt
Nissen der ville være berømtFupz Aps
49,95 DKK
EBOG
(0)
Nissen der ville være berømt

Mere om Fupz Aps

Der er mange bøger fra Fupz Aps tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Aps' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den dumme drengs drøm" i serien "Sallies historier" udgivet af Carlsen - "Kong Gulleroth" i serien "Sallies historier" udgivet af Carlsen - "Elefantmanden " i serien "Sallies historier" udgivet af Carlsen - "Nissen der ville være berømt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Fupz Aps

Du kan købe fire bøger af Fupz Aps her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Fupz Aps kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Aps er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Fupz Aps' "Den dumme drengs drøm"

"Den dumme drengs drøm" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Den dumme drengs drøm" af Fupz Aps med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Sallies historier". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kong Gulleroth" af Fupz Aps

Hos Bog & idé er "Kong Gulleroth" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Kong Gulleroth" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Sallies historier". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fupz Aps