Bog & idéFyodor Dostoyevsky

Bøger skrevet af Fyodor Dostoyevsky

Læs mere om Fyodor Dostoyevsky
2 produkter
2 produkter
Crime and Punishment
Crime and PunishmentFyodor Dostoyevsky
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Crime and Punishment
The Brothers Karamazov
The Brothers KaramazovFyodor Dostoyevsky
139,95 DKK
Paperback
(0)
The Brothers Karamazov

Mere om Fyodor Dostoyevsky

Hvis du mangler en bog skrevet af Fyodor Dostoyevsky, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dostoyevsky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Crime and Punishment" udgivet af Penguin Classics - "The Brothers Karamazov" udgivet af Penguin Classics - "Crime and Punishment" udgivet af Macmillan

Bøger skrevet af Fyodor Dostoyevsky

Der er tre tilgængelige udgivelser af Fyodor Dostoyevsky hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Dostoyevskys bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Dostoyevsky er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Crime and Punishment" af Fyodor Dostoyevsky

"Crime and Punishment" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Penguin Classics, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Fyodor Dostoyevsky "The Brothers Karamazov"

"The Brothers Karamazov" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Classics.
Detaljer
Fulde navn:
Fyodor Dostoyevsky