Bog & idéGiovanni Mafera

Bøger skrevet af Giovanni Mafera

Læs mere om Giovanni Mafera
1 produkter
1 produkter
Dansk-Italiensk Ordbog
Dansk-Italiensk OrdbogCarla Avanza Juul Madsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-Italiensk Ordbog

Mere om Giovanni Mafera

Du kan kun købe en enkelt bog af Giovanni Mafera her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dansk-Italiensk Ordbog". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Dansk-Italiensk Ordbog" er desuden tilknyttet serien "Gyldendals røde ordbøger".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Giovanni Maferas "Dansk-Italiensk Ordbog"

"Dansk-Italiensk Ordbog" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde ordbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Mafera, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Giovanni Mafera