Bog & idéGisli Palsson

Bøger skrevet af Gisli Palsson

Læs mere om Gisli Palsson
2 produkter
2 produkter
Hans Jonathan
Hans JonathanGisli Gísli Pálsson
249,95 DKK
Paperback
(3)
Hans Jonathan
Hans Jonathan
Hans JonathanGisli Palsson
150,00 DKK
e-bog
(3)
Hans Jonathan

Mere om Gisli Palsson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Gisli Palsson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Palsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hans Jonathan" udgivet af Rebel With a Cause - "Hans Jonathan" udgivet af Rebel With a Cause

Gisli Palssons bøger

Der er to tilgængelige bøger af Gisli Palsson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Palssons bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Palsson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Rebel With a Cause.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hans Jonathan" af Gisli Palsson

Det er muligt at købe Gisli Palssons "Hans Jonathan" som e-bog. Med "Hans Jonathan" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rebel With a Cause.

"Hans Jonathan" af Gisli Palsson

"Hans Jonathan" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Rebel With a Cause, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gisli Palsson