Bog & idéGitte Daugaard

Bøger skrevet af Gitte Daugaard

Læs mere om Gitte Daugaard
1 produkter
1 produkter
Den sunde arbejdsplads i det offentlige
Den sunde arbejdsplads i det offentligeGitte Daugaard
99,00 DKK
e-bog
(0)
Den sunde arbejdsplads i det offentlige

Mere om Gitte Daugaard

Der er bare én bog af Gitte Daugaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den sunde arbejdsplads i det offentlige". Det er Børsen, der har udgivet den på dansk. "Den sunde arbejdsplads i det offentlige" er desuden tilknyttet serien "Kort til viden¤Børsen offentlig".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den sunde arbejdsplads i det offentlige" af Gitte Daugaard

"Den sunde arbejdsplads i det offentlige" kan købes online som e-bog. Med "Den sunde arbejdsplads i det offentlige" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Kort til viden¤Børsen offentlig". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.

Dette er en også en skøn bog fra Daugaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Daugaard