Bog & idéGitte Høj

Bøger skrevet af Gitte Høj

Læs mere om Gitte Høj
3 produkter
3 produkter
Elsk din (overgangs)alder
Elsk din (overgangs)alderGitte Høj
149,95 DKK
EBOG
(3)
Elsk din (overgangs)alder
Elsk din (overgangs)alder
STREAM
Elsk din (overgangs)alderGitte Høj
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Elsk din (overgangs)alder
Boost dit løb
Boost dit løbGitte Høj
119,95 DKK
EBOG
(0)
Boost dit løb

Mere om Gitte Høj

Der er flere bøger skrevet af Gitte Høj til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Højs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elsk din (overgangs)alder" udgivet af Klim - "Boost dit løb" udgivet af People'sPress - "Læring i praktikken " i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Boost din fordøjelse på 21 dage" udgivet af People'sPress - "Læring i praktikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Boost din fordøjelse på 21 dage" udgivet af People’sPress - "Undervisningsassistent" udgivet af HansReitzels - "Praktik i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo - "Boost dit løb" udgivet af People'sPress

Gitte Højs bøger

Du kan bestille ni bøger af Gitte Høj her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Gitte Høj kan købes i et udvalg af formater. Høj har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Elsk din (overgangs)alder" af Gitte Høj

"Elsk din (overgangs)alder" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Gitte Høj "Boost dit løb"

Det er muligt at købe Gitte Højs "Boost dit løb" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Boost dit løb" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Høj