Bog & idéGöran Sonnevi

Bøger skrevet af Göran Sonnevi

Læs mere om Göran Sonnevi
2 produkter
2 produkter
För vem talar jag framtidens språk : dikter
För vem talar jag framtidens språk : dikterdikter
359,95 DKK
Indbundet
(0)
För vem talar jag framtidens språk : dikter
Sekvenser mot Omega
Sekvenser mot OmegaGöran Sonnevi
379,95 DKK
(0)
Sekvenser mot Omega

Mere om Göran Sonnevi

Göran Sonnevi har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Sonnevi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Det osynliga motstyckets bok" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Sekvenser mot Omega" udgivet af Albert Bonniers förlag

Bøger af Göran Sonnevi

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Göran Sonnevi hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Sonnevis bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Sonnevi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Albert Bonniers förlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det osynliga motstyckets bok" af Göran Sonnevi

Det er muligt at købe Göran Sonnevis "Det osynliga motstyckets bok" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Albert Bonniers förlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Göran Sonnevi "Sekvenser mot Omega"

Endnu en af Göran Sonnevi skønne bøger, som er værd at læse. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Göran Sonnevi