Bog & idéGordon Mursell

Bøger skrevet af Gordon Mursell

Læs mere om Gordon Mursell
1 produkter
1 produkter
Lyset fra Middelalderen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyset fra MiddelalderenGordon Mursell
49,76 DKK
Indbundet
(0)
Lyset fra Middelalderen

Mere om Gordon Mursell

Gordon Mursell har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lyset fra Middelalderen". Det er Hovedland, der har udgivet den på dansk. "Lyset fra Middelalderen" er desuden en del af serien "Visdomsord".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lyset fra Middelalderen" af Gordon Mursell

Det er muligt at købe Gordon Mursells "Lyset fra Middelalderen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Visdomsord". Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gordon Mursell fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gordon Mursell