Bog & idéGorm Greisen

Bøger skrevet af Gorm Greisen

Læs mere om Gorm Greisen
2 produkter
2 produkter
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri

Mere om Gorm Greisen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Gorm Greisen. På listen nedenfor ser du de seneste af Greisens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Gorm Greisens bøger

Du kan bestille to bøger af Gorm Greisen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Greisens bøger som indbundet. Greisens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Obstetrik" af Gorm Greisen

Hos Bog & idé er "Obstetrik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Gorm Greisen "Praktisk pædiatri"

Det er muligt at købe Gorm Greisens "Praktisk pædiatri" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gorm Greisen