Bog & idéGottlieb H

Bøger skrevet af Gottlieb H

Læs mere om Gottlieb H
1 produkter
1 produkter
John Kenneth Galbraith
BOEGERTILSTAERKPRIS
John Kenneth GalbraithGottlieb H
143,96 DKK
Hæftet
(0)
John Kenneth Galbraith

Mere om Gottlieb H

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Gottlieb H. På listen nedenfor ser du de nyeste af H's bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blomster fra mig selv" udgivet af Books on Demand - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Alkohol" udgivet af Gyldendal - "John Kenneth Galbraith" i serien "Økonomiens konger." udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Gottlieb H's bøger

Gottlieb H har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. H's bøger kommer i flere formater. H har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Blomster fra mig selv" af Gottlieb H

Det er muligt at købe Gottlieb H's "Blomster fra mig selv" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gottlieb H "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Gottlieb H's "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gottlieb H