Bog & idéGraham Colin-Jones

Bøger skrevet af Graham Colin-Jones

Læs mere om Graham Colin-Jones
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & cultureYvonne Colin-Jones
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & culture

Mere om Graham Colin-Jones

Du kan kun bestille en enkelt bog af Graham Colin-Jones her hos Bog & idé. Bogen hedder "Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Graham Colin-Jones' "Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & culture"

"Culture Smart Philippines: The essential guide to customs & culture" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Endnu en af Graham Colin-Jones skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Graham Colin-Jones