Bog & idéGraham Saunders

Bøger skrevet af Graham Saunders

Læs mere om Graham Saunders
2 produkter
2 produkter
Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & cultureGraham Saunders
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Cambodia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Cambodia: The essential guide to customs & cultureGraham Saunders
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Cambodia: The essential guide to customs & culture

Mere om Graham Saunders

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Graham Saunders. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Saunders.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Cambodia: The essential guide to customs & culture " i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Mere om Graham Saunders' bøger

Graham Saunders har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Saunders fås kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Saunders lavet i serier, og er udgivet af følgende forlag: Kuperard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" af Graham Saunders

Hos Bog & idé er "Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

"Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" af Graham Saunders

"Culture Smart Indonesia: The essential guide to customs & culture" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Graham Saunders