Bog & idéGregor Tessnov

Bøger skrevet af Gregor Tessnov

Læs mere om Gregor Tessnov
1 produkter
1 produkter
Knallhart, ER C
Knallhart, ER CGregor Tessnov
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Knallhart, ER C

Mere om Gregor Tessnov

Der er kun én bog af Gregor Tessnov tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Knallhart, ER C". Den er udgivet af Easy Readers på tysk . "Knallhart, ER C" er desuden udgivet i serien "Easy readers".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gregor Tessnovs "Knallhart, ER C"

Hos Bog & idé er "Knallhart, ER C" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Easy readers". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk .

Dette er en også en skøn bog fra Tessnov, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gregor Tessnov