Bog & idéGrete Dolmer

Bøger skrevet af Grete Dolmer

Læs mere om Grete Dolmer
2 produkter
2 produkter
Danskdidaktisk opslagsbog
Danskdidaktisk opslagsbogInger-Lise Mourier
449,95 DKK
Bog
(1)
Danskdidaktisk opslagsbog
Studieaktivitetsmodellen
StudieaktivitetsmodellenTina Bering Keiding
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Studieaktivitetsmodellen

Mere om Grete Dolmer

Der findes flere forskellige bøger af Grete Dolmer tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dolmers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskundervisning 1.-6." udgivet af Gyldendal - "Danskundervisning 4.-9." udgivet af Gyldendal - "Studieaktivitetsmodellen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Grete Dolmer

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Grete Dolmer hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Dolmers bøger fås i et udvalg af formater. Dolmers bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danskundervisning 1.-6." af Grete Dolmer

Hos Bog & idé er "Danskundervisning 1.-6." tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Dolmer, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Danskundervisning 4.-9." af Grete Dolmer

"Danskundervisning 4.-9." er tilgængelig som bog. Endnu en af Grete Dolmer fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Dolmer