Bog & idéGrete Gulliksen Moe

Bøger skrevet af Grete Gulliksen Moe

Læs mere om Grete Gulliksen Moe
1 produkter
1 produkter
Sy Gretes beste : - det er kult, det!
Sy Gretes beste : - det er kult, det!Grete Gulliksen Moe
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Sy Gretes beste : - det er kult, det!

Mere om Grete Gulliksen Moe

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Grete Gulliksen Moe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Moes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Kult å sy! : interiør, vesker, klær" udgivet af Cappelen Damm - "Kult å sy!" udgivet af Cappelen Damm

Bøger af Grete Gulliksen Moe

Der er to tilgængelige udgivelser af Grete Gulliksen Moe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Moe fås kun som indbundet. Moes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Cappelen Damm.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grete Gulliksen Moes "Kult å sy! : interiør, vesker, klær"

"Kult å sy! : interiør, vesker, klær" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cappelen Damm, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Kult å sy!" af Grete Gulliksen Moe

Det er muligt at købe Grete Gulliksen Moes "Kult å sy!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Gulliksen Moe