Bog & idéGrethe Andersen

Bøger skrevet af Grethe Andersen

Læs mere om Grethe Andersen
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Grethe Andersen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Grethe Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i Morgen. Nr. 3. November 2019 (E-tidsskrift, pdf)" udgivet af Dafolo A/S - "Pædagogisk Ledelse - i mange refleksionsmønstre" udgivet af Danmarks Forvaltningshøjskole - "At lære er at leve " udgivet af Kroghs Forlag - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal - "Anerkendende skoleledelse" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Elevplaner" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Grethe Andersens bøger

Grethe Andersen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Andersens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ledelse i Morgen. Nr. 3. November 2019 (E-tidsskrift, pdf)" af Grethe Andersen

"Ledelse i Morgen. Nr. 3. November 2019 (E-tidsskrift, pdf)" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Ledelse i Morgen. Nr. 3. November 2019 (E-tidsskrift, pdf)" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Grethe Andersen "Pædagogisk Ledelse - i mange refleksionsmønstre"

Endnu en af Grethe Andersen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Danmarks Forvaltningshøjskole, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Andersen