Bog & idéGudleiv Bø (red.)

Bøger skrevet af Gudleiv Bø (red.)

Læs mere om Gudleiv Bø (red.)
1 produkter
1 produkter
Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020
Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020Gudleiv Bø (red.)
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020

Mere om Gudleiv Bø (red.)

Der er kun én bog af Gudleiv Bø (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020". Den er udgivet af Novus forlag på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gudleiv Bø (red.)s "Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020"

Det er muligt at købe Gudleiv Bø (red.)s "Sølverblommer : festskrift til Dagne Groven Myhren på 80-årsdagen 19. september 2020" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Novus forlag.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gudleiv Bø (red.)