Bog & idéGudrun Skretting

Bøger skrevet af Gudrun Skretting

Læs mere om Gudrun Skretting
1 produkter
1 produkter
Anton og andre uheld
Anton og andre uheldGudrun Skretting
219,95 DKK
EBOG
(2)
Anton og andre uheld

Mere om Gudrun Skretting

Der er blot én bog af Gudrun Skretting tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Anton og andre uheld". Den er publiceret af ABC Forlag på dansk. "Anton og andre uheld" er desuden tilknyttet serien "Anton Albertsen-bøgerne ".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gudrun Skrettings "Anton og andre uheld"

Hos Bog & idé er "Anton og andre uheld" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Anton og andre uheld" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Anton Albertsen-bøgerne ". Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gudrun Skretting skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gudrun Skretting