Bog & idéGundel Söderholm

Bøger skrevet af Gundel Söderholm

Læs mere om Gundel Söderholm
2 produkter
2 produkter
1848 : nationalismen föds i ett brinnande Europa
1848 : nationalismen föds i ett brinnande EuropaJan-Gunnar Rosenblad
379,95 DKK
Indbundet
(0)
1848 : nationalismen föds i ett brinnande Europa
Kvinnorna, makten, religionen : myterna kring Drottning Margareta - Kristina Gyllenstierna - Drottning Kristina
Kvinnorna, makten, religionen : myterna kring Drottning Margareta - Kristina Gyllenstierna - Drottning Kristinamyterna kring Drottning Margareta - Kristina Gyllenstierna - Drottning Kristina
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvinnorna, makten, religionen : myterna kring Drottning Margareta - Kristina Gyllenstierna - Drottning Kristina

Mere om Gundel Söderholm

Der er bare én bog af Gundel Söderholm tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "1848". Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet den på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"1848" af Gundel Söderholm

"1848" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Gundel Söderholm skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gundel Söderholm