Bog & idéGunn Strand Hutchinson (ed.)

Bøger skrevet af Gunn Strand Hutchinson (ed.)

Læs mere om Gunn Strand Hutchinson (ed.)
1 produkter
1 produkter
Community work in the Nordic countries : new trends
Community work in the Nordic countries : new trendsGunn Strand Hutchinson (ed.)
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Community work in the Nordic countries : new trends

Mere om Gunn Strand Hutchinson (ed.)

Der er blot én bog af Gunn Strand Hutchinson (ed.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Community work in the Nordic countries : new trends". Den er publiceret af Universitetsforlaget på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Community work in the Nordic countries : new trends" af Gunn Strand Hutchinson (ed.)

"Community work in the Nordic countries : new trends" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gunn Strand Hutchinson (ed.)