Bog & idéGunnar Bomann

Bøger skrevet af Gunnar Bomann

Læs mere om Gunnar Bomann
3 produkter
3 produkter
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgangGunnar Bomann
116,96 DKK
Paperback
(0)
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgangGunnar Bomann
224,96 DKK
Paperback
(0)
TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang
Tal og Algebra med historisk tilgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tal og Algebra med historisk tilgangGunnar Bomann
116,96 DKK
Paperback
(0)
Tal og Algebra med historisk tilgang

Mere om Gunnar Bomann

Hvis du mangler en bog fra Gunnar Bomann, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bomann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tal og algebra med historisk tilgang Tal og algebra" udgivet af Books on Demand - "Tal og algebra med historisk tilgang Elementer fra tallenes og algebraens historie" udgivet af Books on Demand - "Tal og algebra med historisk tilgang Talområder, deres anvendelse og konstruktion" udgivet af Books on Demand - "Tal og Algebra med historisk tilgang" i serien "Tal og algebra med historisk tilgang" udgivet af Books on Demand - "TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang" i serien "Tal og algebra med historisk tilgang" udgivet af Books on Demand - "TAL OG ALGEBRA med historisk tilgang" i serien "Tal og algebra med historisk tilgang" udgivet af Books on Demand

Mere om Gunnar Bomanns bøger

Gunnar Bomann har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Gunnar Bomann kan købes i et udvalg af formater. Bomann har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunnar Bomanns "Tal og algebra med historisk tilgang Tal og algebra"

Hos Bog & idé er "Tal og algebra med historisk tilgang Tal og algebra" tilgængelig som e-bog. "Tal og algebra med historisk tilgang Tal og algebra" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Tal og algebra med historisk tilgang Elementer fra tallenes og algebraens historie" af Gunnar Bomann

Det er muligt at købe Gunnar Bomanns "Tal og algebra med historisk tilgang Elementer fra tallenes og algebraens historie" som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Tal og algebra med historisk tilgang Elementer fra tallenes og algebraens historie" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Bomann