Bog & idéGunnar Kasper Handen

Bøger skrevet af Gunnar Kasper Handen

Læs mere om Gunnar Kasper Handen
1 produkter
1 produkter
Den Danske Klosterrute - Fra Viborg til Aalborg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Danske Klosterrute - Fra Viborg til AalborgGunnar Kasper Hansen
273,86 DKK
Hæftet
(1)
Den Danske Klosterrute - Fra Viborg til Aalborg

Mere om Gunnar Kasper Handen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Gunnar Kasper Handen. Bogen har titlen "Den Danske Klosterrute". Det er Eksistensen, der har publiceret den på dansk. "Den Danske Klosterrute" er desuden en del af serien "Den Danske Klosterrute".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunnar Kasper Handens "Den Danske Klosterrute"

Hos Bog & idé er "Den Danske Klosterrute" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Den Danske Klosterrute". Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gunnar Kasper Handen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Kasper Handen