Bog & idéGunnar Knudsøø Jensen

Bøger skrevet af Gunnar Knudsøø Jensen

Læs mere om Gunnar Knudsøø Jensen
4 produkter
4 produkter
Bogen om sennep
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om sennepVagn Juhl-Larsen
157,66 DKK
Hardback
(0)
Bogen om sennep
Bogen om eddike og olie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om eddike og olieGunnar Knudsøø Jensen
157,66 DKK
Hardback
(0)
Bogen om eddike og olie
Bogen om ost
Bogen om ostKirsten Iversen og Lone Hindø
239,95 DKK
Hardback
(0)
Bogen om ost
Bål - mad og samvær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bål - mad og samværLene Fruelund og Mogens Lyngsdal
165,96 DKK
Hardback
(0)
Bål - mad og samvær

Mere om Gunnar Knudsøø Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Gunnar Knudsøø Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen om eddike og olie" udgivet af Niche - "Bogen om sennep" udgivet af Forlaget Niche

Mere om Gunnar Knudsøø Jensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Gunnar Knudsøø Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jensen kommer kun som hardback. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bogen om eddike og olie" af Gunnar Knudsøø Jensen

Det er muligt at købe Gunnar Knudsøø Jensens "Bogen om eddike og olie" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Niche.

"Bogen om sennep" af Gunnar Knudsøø Jensen

"Bogen om sennep" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Niche, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Knudsøø Jensen