Bog & idéGünter Figal

Bøger skrevet af Günter Figal

Læs mere om Günter Figal
1 produkter
1 produkter
Martin Heidegger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Martin HeideggerGünter Figal
149,36 DKK
Paperback
(0)
Martin Heidegger

Mere om Günter Figal

Du kan kun bestille en enkelt bog af Günter Figal her hos Bog & idé. Bogen hedder "Martin Heidegger - en introduktion". Den er publiceret af THP på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Martin Heidegger - en introduktion" af Günter Figal

Det er muligt at købe Günter Figals "Martin Heidegger - en introduktion" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er THP, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Günter Figal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Günter Figal