Bog & idéGünter Wallraff

Bøger skrevet af Günter Wallraff

Læs mere om Günter Wallraff
1 produkter
1 produkter
Fra den fagre nye verden
Fra den fagre nye verdenGünter Wallraff
139,95 DKK
EBOG
(0)
Fra den fagre nye verden

Mere om Günter Wallraff

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Günter Wallraff. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wallraff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra den fagre nye verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra den fagre nye verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Günter Wallraff

Du kan finde to bøger af Günter Wallraff her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Günter Wallraff fås i flere formater. Bøgerne af Wallraff er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra den fagre nye verden" af Günter Wallraff

Det er muligt at købe Günter Wallraffs "Fra den fagre nye verden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fra den fagre nye verden" af Günter Wallraff

Hos Bog & idé er "Fra den fagre nye verden" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fra den fagre nye verden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Günter Wallraff