Bog & idéGuntis Šmidchens

Bøger skrevet af Guntis Šmidchens

Læs mere om Guntis Šmidchens
1 produkter
1 produkter
The power of song
The power of songGuntis Smidchens
289,95 DKK
HARDBACK
(0)
The power of song

Mere om Guntis Šmidchens

Der er kun én bog af Guntis Šmidchens tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "The power of song". Det er University of Washington¤Museum Tusculanum, der har udgivet den på engelsk. "The power of song" er desuden en del af serien "New directions in Scandinavian studies".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The power of song" af Guntis Šmidchens

"The power of song" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i serien "New directions in Scandinavian studies". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af University of Washington¤Museum Tusculanum.

Endnu en af Guntis Šmidchens fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Guntis Šmidchens