Bog & idéHåkan Nesser

Bøger skrevet af Håkan Nesser

Læs mere om Håkan Nesser
3 produkter
3 produkter
De venstrehåndedes forening
STREAM
De venstrehåndedes foreningHåkan Nesser
79,95 DKK
Lydbog
(1)
De venstrehåndedes forening
Eugen Kallmanns øjne
STREAM
Eugen Kallmanns øjneHåkan Nesser
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Eugen Kallmanns øjne
Halvmorderen
STREAM
HalvmorderenHåkan Nesser
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Halvmorderen

Mere om Håkan Nesser

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Håkan Nesser. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nesser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halvmorderen" udgivet af Modtryk - "De venstrehåndedes forening" udgivet af Modtryk - "Eugen Kallmanns øjne" udgivet af Modtryk

Håkan Nessers bøger

Du kan finde tre bøger af Håkan Nesser her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Nessers bøger fås blot som lydbog. Bøgerne af Nesser er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Modtryk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Håkan Nessers "Halvmorderen"

Hos Bog & idé er "Halvmorderen" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Halvmorderen" af Håkan Nesser med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Håkan Nesser "De venstrehåndedes forening"

"De venstrehåndedes forening" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Håkan Nessers "De venstrehåndedes forening" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Håkan Nesser