Bog & idéHåkan Wettre

Bøger skrevet af Håkan Wettre

Læs mere om Håkan Wettre
1 produkter
1 produkter
Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städer, rum och människor
Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städerHåkan Wettre
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städer

Mere om Håkan Wettre

Du kan kun bestille en enkelt bog af Håkan Wettre her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städer". Den er publiceret af Carlsson Bokförlag på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Håkan Wettres "Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städer"

"Hus och människor : 289 berättelser om möten med hus, städer" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Håkan Wettre skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Håkan Wettre