Bog & idéHanne Horsfeld

Bøger skrevet af Hanne Horsfeld

Læs mere om Hanne Horsfeld
1 produkter
1 produkter
Store Danske Designere
Store Danske DesignereErik Steffensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Store Danske Designere

Mere om Hanne Horsfeld

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Hanne Horsfeld. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Horsfelds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Store danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nanna Ditzel " i serien "Danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere, hb." udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Hanne Horsfelds bøger

Hanne Horsfeld har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Horsfelds bøger fås blot som indbundet. Hanne Horsfeld bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Horsfelds "Store danske designere"

Det er muligt at købe Hanne Horsfelds "Store danske designere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Hanne Horsfeld "Store Danske Designere"

Hos Bog & idé er "Store Danske Designere" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Horsfeld