Bog & idéHanne Mølbeck

Bøger skrevet af Hanne Mølbeck

Læs mere om Hanne Mølbeck
1 produkter
1 produkter
Ekspropriation i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ekspropriation i praksisJens Flensborg & Søren Højgaard Mørup
854,96 DKK
Hardback
(0)
Ekspropriation i praksis

Mere om Hanne Mølbeck

Der er en del bøger af Hanne Mølbeck til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mølbecks seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejloven" udgivet af Djøf Forlag - "Ekspropriation i praksis" udgivet af Djøf Forlag - "Ekspropriation i praksis" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Mere om Hanne Mølbecks bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Hanne Mølbeck hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Hanne Mølbeck bøger i samtlige formater. Bøgerne af Mølbeck er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vejloven" af Hanne Mølbeck

Det er muligt at købe Hanne Mølbecks "Vejloven" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ekspropriation i praksis" af Hanne Mølbeck

Hos Bog & idé er "Ekspropriation i praksis" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Mølbeck