Bog & idéHans-Henrik Holm

Bøger skrevet af Hans-Henrik Holm

Læs mere om Hans-Henrik Holm
3 produkter
3 produkter
Tag dine børnebørn i skole
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tag dine børnebørn i skoleHans-Henrik Holm
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Tag dine børnebørn i skole
Når nyheder bliver til - på DR og TV2
Når nyheder bliver til - på DR og TV2Hans-Henrik Holm
298,00 DKK
PDF
(0)
Når nyheder bliver til - på DR og TV2
Tag dine børnebørn i skole
Tag dine børnebørn i skoleHans-Henrik Holm
109,95 DKK
EBOG
(0)
Tag dine børnebørn i skole

Mere om Hans-Henrik Holm

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Hans-Henrik Holm. På listen nedenfor har du Holms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tag dine børnebørn i skole" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Tag dine børnebørn i skole" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Verden på tilbud" udgivet af Center for Journalistik og Efteruddannelse på Ajour - "Når nyheder bliver til - på DR og TV2" i serien "Public service - medier og demokrati¤En forskningspublikation fra Ajour" udgivet af Ajour - "11. september" udgivet af HansReitzels

Hans-Henrik Holms bøger

Hans-Henrik Holm har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Hans-Henrik Holm bøger i samtlige formater. Hans-Henrik Holm bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tag dine børnebørn i skole" af Hans-Henrik Holm

Hos Bog & idé er "Tag dine børnebørn i skole" tilgængelig som ebog. "Tag dine børnebørn i skole" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hans-Henrik Holm "Tag dine børnebørn i skole"

"Tag dine børnebørn i skole" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Henrik Holm