Bog & idéHans-Jørgen Høinæs

Bøger skrevet af Hans-Jørgen Høinæs

Læs mere om Hans-Jørgen Høinæs
1 produkter
1 produkter
Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Katharerne, trubadurerne og gralstraditionenHans-Jørgen Høinæs
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen

Mere om Hans-Jørgen Høinæs

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Hans-Jørgen Høinæs. Bogen hedder "Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen ". Det er Sankt Ansgar, der har udgivet den på dansk. "Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen " er desuden tilknyttet serien "Visdomsbøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans-Jørgen Høinæs' "Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen "

Det er muligt at købe Hans-Jørgen Høinæs' "Katharerne, trubadurerne og gralstraditionen " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Visdomsbøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sankt Ansgar.

Endnu en af Hans-Jørgen Høinæs skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Jørgen Høinæs