Bog & idéHans-Jürgen Fründt

Bøger skrevet af Hans-Jürgen Fründt

Læs mere om Hans-Jürgen Fründt
1 produkter
1 produkter
Nordseeküste Schleswig-Holstein
Nordseeküste Schleswig-HolsteinHans-Jürgen Fründt
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordseeküste Schleswig-Holstein

Mere om Hans-Jürgen Fründt

Der er blot én bog af Hans-Jürgen Fründt tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nordseeküste Schleswig-Holstein". Det er Reise Know-How, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordseeküste Schleswig-Holstein" af Hans-Jürgen Fründt

"Nordseeküste Schleswig-Holstein" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Reise Know-How, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Fründt, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Jürgen Fründt