Bog & idéHans Kruppa

Bøger skrevet af Hans Kruppa

Læs mere om Hans Kruppa
1 produkter
1 produkter
Das Geschenk der Sterne
Das Geschenk der SterneHans Kruppa
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Geschenk der Sterne

Mere om Hans Kruppa

Hans Kruppa har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Das Geschenk der Sterne". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Das Geschenk der Sterne" af Hans Kruppa

Det er muligt at købe Hans Kruppas "Das Geschenk der Sterne" som lydbog. Med Hans Kruppas "Das Geschenk der Sterne" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Hans Kruppa skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kruppa