Bog & idéHans Swärd

Bøger skrevet af Hans Swärd

Læs mere om Hans Swärd
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på sociale problemerAnna Meeuwisse
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på sociale problemer

Mere om Hans Swärd

Der er en del bøger fra Hans Swärd til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Swärd.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på sociale problemer" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels

Bøger af Hans Swärd

Hans Swärd har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Swärd fås bare som hæftet. Bøgerne af Swärd er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Swärds "Perspektiver på sociale problemer"

Hos Bog & idé er "Perspektiver på sociale problemer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Swärds serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Socialt arbejde" af Hans Swärd

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Swärd